Tarieven

De kosten van een reading varieren tussen de 12,50 en de 20. Dit hangt af van de wens van de klant. Wilt u graag een reading per e-mail ontvangen, zodat u rustig in uw eigen tijd hier naar kunt kijken? Of wenst u liever een persoonlijk live-chat gesprek? Ook de duur van een reading is bepalend voor de prijs. Om het voor de klant zo duidelijk mogelijk te maken hebben wij de tarieven verwerkt in overzicht te vinden hieronder. 
LET OP: Alle readings zijn te plannen via de pagina "PLAN UW READING", of door hier te klikken.

LeNormand reading

Soms zit je in een situatie dat je het even niet meer weet wat je moet gaan doen. De LeNormand kaarten kunnen antwoorden geven op je vragen, ze voorspellen niet je lot, maar laten vooral zien wat er op dit moment in jou leven afspeelt en wat belangrijk is om te weten. Via de kaarten kan de situatie inzichtelijk gemaakt worden.

Een Lenormand kaarlegging consult per mail is ideaal wanneer je reading wilt lezen op een moment dat het jouw schikt of wanneer je behoeft hebt om het nog een keer terug te lezen.

Met de kaartlegging via e-mail doe ik altijd in combinatie met een foto reading. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Door het afstemmen van de persoon op de foto ga ik invoelen op de kwesties die rond die persoon spelen en hoe die persoon ook in elkaar zit.  Dit in combinatie met de LeNormankaarten vormt dit een perfecte basis om je vragen te kunnen beantwoorden.

De legging is uitgebreid en gedetailleerd!

Kosten bedragen €25,-

Live call reading

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om een live call in te plannen. Houd onze socials in de gaten als u als eerste op de hoogte gebracht wilt worden wanneer deze optie weer aangeboden wordt.

Foto reading

De kosten voor een foto reading bedragen €20 en deze reading wordt gedaan met een aangeleverde foto (waarop de ogen duidelijk zichtbaar zijn). Deze foto kan van u zelf zijn, maar ook van een gemiste dierbaren of uw kind. Het is mogelijk om vragen door te geven die ik voor u zal meenemen in het contact.

Kinderreading

Onze kinderen staan nog het dichtste in de verbinding met de spirituele wereld. Kunt u soms het gedrag van uw kind niet goed plaatsen? Door middel van een kinderreading kunt u antwoorden, oplossingen en inzichten krijgen.
De kosten voor een kinderreading bedragen €12,50.

Welk reading past het beste bij mij?

Als u twijfelt tussen welke reading het beste past bij u, wil ik u vragen goed na te denken over de informatie die u graag wilt weten en/of eventuele vragen die u daar uit kunt krijgen. Zodra u alleen op een aantal specifieke vragen antwoord wilt, kunt u gaan voor de e-mail reading zodat u het altijd terug kan vinden en eventueel lezen wanneer u hier tijd voor heeft. 
Zodra u met meerdere vragen zit en graag de mogelijkheid wilt om in een gespreksvorm vragen terug te kunnen stellen raad ik u aan om de keuze te maken voor de live chat reading.